Carnaval in Twente? Met Stad Taxi Hengelo!

Carnaval 2016 in Twente. Onder de rivieren hebben ze absoluut geen idee hoe goed wij Tukkers carnaval kunnen vieren. In Hengelo en Enschede natuurlijk, maar ook in de omliggende plaatsen weten ze absoluut wat echt carnaval vieren inhoudt. Misschien bent u al bezig met uw outfit voor het komende carnaval en wellicht bouwt u zelfs mee aan een van die prachtige praalwagens voor de optocht. Hoe en waar u carnaval ook viert dit jaar, wij helpen u er veilig naartoe en weer vandaan. Natuurlijk kunt u naar Enschede en Hengelo voor een fantastisch carnavalsfeest, maar ga ook eens in de andere Twentse plaatsen kijken, want als u wilt kunt u dagenlang carnaval vieren. Laten we eens kijken wat er in die andere plaatsen zoal te doen is de komende carnavalsperiode.

Carnaval in Oldenzaal, Losser, Albergen en Tubbergen

In Oldenzaal zijn er 11 carnavalsverenigingen, van de Kadolstermennekes tot en met de Glasbloazers en Buurleu en die zorgen samen voor een overvolle agenda, vanaf de week voorafgaand aan Carnaval tot aan het Bokverbranden en Oelncarnaval op dinsdag 9 februari. Maar de hoogtepunten zijn natuurlijk op zaterdag 6 en zondag 7 februari. Dan zijn de grote carnavalsfeesten, op zaterdag na de aankomst van de stadsprins op het stationsplein om 13.00 en op zondag tijdens en na de grote Twentse Carnavalsoptocht 2016. De optocht in Oldenzaal start om 12.30.

In Losser gaan ze zoals ieder jaar lekker los met Carnaval. Zoals altijd staat de gigantische carnavalstent op het Raadhuisplein. Zaterdag 6 februari is er uiteraard de Grote Carnavalsparty. Het feest begint om 14.00 en gaat door tot 01.00 uur ’s nachts. Zondag 7 februari 2016 is de tent weer open om van 19.30 tot 01.00 uur het JKL Jongerenbal te vieren. Maandagavond is het Raadhuisplein de feestlocatie voor de Rosenmontagparty en speciaal voor de kinderen is er dinsdag nog het kindercarnaval van 16.00 tot 20.00 uur.

In Albergen vieren ze zondag 31 Januari van 13.00 tot 23.00 als vanouds Mega Carnavalsparty Albergen. In 3 verschillende tenten kunt u terecht voor 3 verschillende muziekstijlen met een keur aan DJ’s. En vergeet ook de feesten en optochten van de Schaop’nböllkes in Tubbergen niet. Check trouwens van tevoren wel even alle toegangsmogelijkheden, want voor veel grote feesten moet of kunt u kaarten in de voorverkoop kopen.

Heen en terug van het Carnaval met Stad Taxi Hengelo

Het laatste wat u wilt is tijdens Carnaval uw biertje of iets anders laten staan. En dat hoeft dan ook niet. Want tijdens de carnavalsperiode blijven wij van Stad Taxi Hengelo gewoon nuchter. Dus hoe laat u ook belt en hoe u ook verkleed bent, zolang u in onze auto past, brengen we u veilig thuis. Een piratenkop van papier maché en een meter diameter lukt ons, dus uw outfit zal ons dit jaar ook wel lukken. En wilt u liever niet hoeven wachten? Neem dan al eerder even contact met ons op, dan weet u zeker dat we u oppikken op het tijdstip dat u wilt. Laten we er samen weer een fantastisch carnaval van maken in februari 2016!

FacebookTwitterLinkedInPinterestEmailPrint
 1. Sander - Reageer

  Hallo, Als ik een taxi wil voor 12 personen vanuit borne of hengelo richting carnaval Albergen hoeveel zijn wij dan pp kwijt?

 2. Moos Timmers - Reageer

  Goedenavond Ik heb zojuist contact met u gehad over taxi vervoer voor 7 personen voor zondag 19 februari as. Kunt u mij vertellen of dit mogelijk is en wat het kost. Wij willen graag tussen 12.00 en 13.00 naar Albergen worden gebracht en om 23.00 teru naar Hengelo. . Graag hoor ik van u.
  Mvrgr Moos Timmers

 3. Marit odink - Reageer

  Hallo,

  Met 3 personen van Hengelo naar Carnavals albergen op 24 feb 2019. Hoeveel zijn we dan kwijt?

Laat een bericht achter

captcha