Feestdagen met de taxi in Hengelo en Enschede

De feestdagen. We hebben bij Stad Taxi Hengelo net zoveel zin in de laatste maand van het jaar als u. Sinterklaas is inmiddels uitgezwaaid, maar de rest van de sfeervolle decembermaand is voor veel mensen pas echt iets om naar uit te kijken. Nog even werken of naar school natuurlijk, maar ook daar is alles al in kerststemming gebracht. En ook thuis, in de winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden zijn de kerstbomen geplaatst en de lichtjes aangebracht. Cadeautjes worden gekocht, de plannen voor het kerstdiner worden gemaakt. Kortom, we genieten van de voorpret, van de kerstdagen en oud en nieuw.

Met de taxi tijdens de kerstdagen

Wellicht heeft u een paar leuke uitjes gepland staan deze dagen of gaat u lekker winkelen in deze periode. Of u wilt gewoon lekker rondwandelen met vrienden of uw gezin op Winter Wonderland in Enschede. Daar vindt u tot en met 3 januari een ijsbaan op de Oude Markt, prachtige verlichting en muziek in de straten. En ook in Hengelo is natuurlijk heel veel te doen deze maand, check de agenda van bureau Hengelo maar. Of het nu om het Drie Straatjes Decemberfeest gaat of om de eerste aflevering van het festival Muziek bij de Buren, waar u welkom bent in een van de 44 huizen voor bij elkaar zo’n 131 woonkamerconcerten. Check Muziek bij de Buren voor het hele programma en de afterparty in het Muziekcafé van Metropool. En anders gaat u misschien wel naar Kerst met Ballen XXL in Hangar 11 op Vliegveld Twenthe, om door ENorm de feestdagen te laten inluiden met dansmuziek, kerstclassics en een afterparty.

Feestdagen met de taxi

Bij alle uitjes de komende maand vindt u het misschien wel een prettig idee dat u niet met uw eigen auto hoeft. Of niet met dat drukke openbaar vervoer. En vindt u het waarschijnlijk wel lekker om de spontaan aangeboden glühwein ook gewoon op te kunnen drinken omdat u toch niet meer hoeft te rijden. En dat geldt natuurlijk helemaal als u uw kerstdiner in een restaurant of bij familie viert. Hoe vervelend is het om dan nee te zeggen tegen die uitstekende wijn die uw gastheer of gastvrouw voor deze dagen heeft bewaard? Doe dus net als veel anderen en bel ons. Tijdens de kerstperiode is Stad Taxi Hengelo van de partij en brengt of haalt u waar u wilt. Geen zorgen over slecht weer en gladde wegen, geen zorgen over een wijntje meer. Bel ons, stap in en laat ons u brengen waar u heen wilt.

Oud en Nieuw met de taxi

Met oud en nieuw geldt dat misschien nog wel meer. Wie wil er na een avond bij vrienden of familie, of zo’n groots oud & nieuw feest nog in zijn auto gaan zitten voor de terugrit. Het zal niet het eerste Nieuwjaar zijn dat begint met ijzel en sneeuw en de meeste mensen willen bij de jaarwisseling natuurlijk niet de champagne laten staan. Ook dan zijn wij altijd bereikbaar en brengen we u waar u wezen wilt. Snel en makkelijk. Bewaar ons nummer en bel ons op die avond. Of, en dat is natuurlijk helemaal makkelijk, reserveer nu vast als u weet waar en wanneer u ons nodig heeft. Op Stad Taxi Hengelo kunt u rekenen tijdens de feestdagen.

FacebookTwitterLinkedInPinterestEmailPrint

Laat een bericht achter

captcha